VERSCHILLENDE HAARTYPEN

Maskers en oliën zijn een must-have!

Houd je van een zo’n kapsel wanneer je net uit de salon komt? Vergeet dan de haarmaskers niet. Een keer per week geef je je haar de nodige hydratatie, zachtheid en een dosis gezondheid. Haarolie kan om de dag op gewassen en handdoek droog haar worden aangebracht. De resultaten zullen meteen zichtbaar zijn! Met glanzend haar kan je je haar makkelijker in model brengen. Hoewel we vaak geen tijd hebben om een haarmasker te laten inwerken, onthoud dan wat de voordelen van masker en olie zijn. Het is de eenvoudigste manier om zacht en mooi haar een echte wellnesservaring te geven. In het weekend kan je je haarmasker makkelijk aanbrengen, zodat je haar voorbereid is voor de week. Wat olie betreft, een perfecte aanvulling op het ochtendritueel. Brengt de olie in de punten aan.

 

Droog haar herstellen

Je haar kan in de zomer droger worden door UV-stralen en zout zeewater. In de winter door koude licht en temperatuursveranderingen. Het haar verliest in zulke situaties vocht, vooral als je krullend haar hebt. Het is dan belangrijk dat je ten minste 1 keer in de week een voedend haarmasker gebruikt. Breng het haarmasker op handdoek droog haar aan, verdeel het over de gehele lengte, sla je aanzet over en laat dit 10 minuten inwerken. 

 

Hoofdhuidmassage

Weet je waarom kappers in salons de hoofdhuid masseren? Omdat het de bloedsomloop stimuleert. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor de groei van mooi haar. Vergeet niet om je hoofdhuid te masseren elke keer wanneer je je haar wast, want het verbetert ook de prestaties van alle producten die je achteraf gebruikt.

 

De föhn is onze vriend en vijand! 

Hete lucht van een föhn kan je haar erg droog maken. Om deze reden kan je het beste je haar drogen op minstens 30 cm afstand. Dit voorkomt dat je haar uitdroogt. Als je lang(er) haar hebt, buig dan je hoofd omlaag tijdens het föhnen. Dit zorgt voor meer volume.

 

Dun haar

Als je dun haar hebt, raden we je aan La Croa Volume shampoo te gebruiken. Om je haar nog meer volume en zachtheid te geven kan je na elke wasbeurt onze arganolie gebruiken. Breng een paar druppels olie aan op nat haar, masseer de olie in je haar en spoel de olie niet uit. Deze combinatie zal je haar volume en zachtheid geven en zichtbaar nieuw leven in blazen.

 

Haar zonder volume

Hoe krijg je mooi, verzorgd en weelderig haar? Het haar dat niet zo veel volume heeft zal genieten van onze La Croa Volume Shampoo, haarmasker en een paar druppels arganolie. Als je haar volume nodig heeft gebruik je een lichte formule met natuurlijke ingrediënten die het haar niet verzwaren, maar die lichtheid en soepelheid zullen geven.

 

Krullend haar

Krullend haar vraagt een specifieke verzorging omdat het vaak droog is. Met La Croa’s Nourishing Shampoo, haarmaskers en arganolie geef je je haar een voedende glans en zachtheid. We raden je aan een paar druppels op nat haar te gebruiken zonder uit te spoelen.

 

Beschadigd haar, zonder glans

Heeft je haar herstel en glans nodig? Geen probleem, met de La Croa Repair lijn. Ontdek de gezonde en zachtere kant van je haar. Je haar verliest door het jaar heen vaak glans. Denk hierbij aan verandering van seizoen, hormonale veranderingen of een slechte voeding. Maar er is een oplossing: de Repair lijn! 

 

Gekleurd of geblondeerd haar

Gekleurd of geblondeerd haar is erg gevoelig, omdat de structuur ervan is beschadigd. Het is dan belangrijk om een natuurlijke formule te gebruiken om je haar te voeden en gezonder te maken. Voor gekleurd en/of geblondeerd haar raden we je aan om de Color Shampoo, masker en arganolie te gebruiken. Indien nodig kan je meerdere druppels van de olie gebruiken om je haar nog meer te voeden. Je haar regelmatig laten kleuren geeft je de mogelijkheid om vaker van stijl te veranderen, vergeet dan in zulke gevallen niet om een La Croa formule te gebruiken die je haar opnieuw vanuit de wortel herstelt en de natuurlijke schoonheid terug geeft. 


AANBEVELINGEN