ORGANIC SCALP STIMULATING HAIRSERUM

Dit haarserum met milde formule, zonder alcohol en siliconen, is verrijkt met biotine, cafeïne, pompoenpitolie, rozemarijnolie, die werken om DHT en de negatieve effecten ervan op het haar te blokkeren. Organische extracten van kurkuma, munt en natuurlijke extracten van brandnetel, kamfer, chilipeper, hoog panthenol en keratine met een laagmoleculair gewicht stimuleren de haargroei, helpen haaruitval te voorkomen, de doorbloeding van de hoofdhuid te verbeteren, de haardichtheid te verhogen en het een voller uiterlijk te geven. Het serum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is ideaal voor alle haartypes, zelfs voor een gevoelige hoofdhuid.

 

SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

Hoe te gebruiken?

Breng na het wassen en handdoekdrogen van je haar 2 tot 3 doses serum aan op de hoofdhuid. Masseer het goed met je vingers in de hoofdhuid, 2 tot 3 minuten, zodat de werkzame stoffen beter worden opgenomen. Het wordt aanbevolen om shampoo uit dezelfde lijn te gebruiken. Niet uitspoelen. 

 

DHT-BLOCKERS

 

Zoals bij elk natuurlijk product, zijn ingrediënten van het grootste belang. Hoewel veel DHT-blokkers vergelijkbare ingrediënten delen, zoals cafeïne en biotine , hebben ze niet allemaal dezelfde samenstelling.

 

Meer precies, over de werking van DHT-blokkers:

- de basisproductie van DHT . verminderen

- de binding van DHT aan de receptoren van haarzakjes voorkomen

- remt de prevalentie van DHT door de productie van het enzym 5-alpha-reductase dat wordt omgezet in DHT . te verminderen

- zorg in veel opzichten voor preventief onderhoud van je haar en hoofdhuid

 

Het huidige gebruik ervan kan u door de jaren heen helpen om gezonder haar te hebben.

 

DHT-BLOCKERS:

 

Biotine

Biotine helpt haar, huid, ogen, lever en zenuwstelsel gezond te houden. Helpt het haar te versterken en gaat droogheid, breuk en haaruitval tegen.

 

Rozemarijnolie

Studies tonen aan dat rozemarijnolie de haargroei ondersteunt, het is ideaal om haaruitval te voorkomen omdat het de bloedsomloop en de toevoer van voedingsstoffen naar de haarzakjes stimuleert om ze te versterken.

 

Cafeïne

Cafeïne is te vinden in veel huidverzorgingsproducten, vooral die met huid en haar. Cafeïne verlengt en stimuleert de levenscyclus van de haarzakjes en stimuleert de groei van gezond haar.

 

Pompoenolie

 

Pompoenpitolie heeft zeldzame aminozuren die DHT-blokkerende eigenschappen hebben.

 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3 werkdagen1