NATUURLIJKE VERZORING VOOR BESCHADIGD HAAR

Je kunt je haar herstellen door producten van hoge kwaliteit te gebruiken die een beschermende laag rond je haar creëren en je haar beter bestand maken tegen externe invloeden. 

Maskers en behandelingen na het wassen

Nadat je haar is gewassen met een goed geselecteerde shampoo, zorg je voor het masker. Het masker, de conditioner of wat voor behandeling je ook na het wassen op je haar aanbrengt, moet eiwitten bevatten. Als het om het haar gaat, is het belangrijkste eiwit keratine. Het is een haarproteïne. Keratine beschermd je haar tegen invloeden van buitenaf door het beschermende laag dat wordt gecreëerd.

 

Beschermende laag op het haar

Bij gebruik van een hoogwaardig op keratine gebaseerd product krijgt de je haar een extra beschermingslaag. Dit maakt het beter bestand tegen scheuren en alle andere externe invloeden en mogelijke schade. Het haar wordt automatisch sterker en het haar zal er voller uitzien. Elke volgende behandeling versterkt het haar steeds meer. Na verloop van tijd wordt het haar vol, krijgt het een prachtige glans en textuur en is het gemakkelijker te vormen.

 

Aanbeveling

La Croa - Repair - Argan & Keratine

 

De Repair collectie is ontwikkeld voor het herstellen van chemisch behandeld haar. Formule zonder SLS / SLES en verrijkt met argan- en macadamiaolie. Hydrateert en herstelt het haar door de nodige flexibiliteit en glans toe te voegen. De Repair collectie bestaat uit shampoo, conditioner en een masker.


AANBEVELINGEN