FUTLOOS HAAR

Haar zonder volume is een probleem voor veel vrouwen. De oplossing is vaak eenvoudiger dan je denkt. Zelfs als je haar dun is en je niet kunt opscheppen over vol haar- je kunt volume bereiken met slechts een paar trucjes. 

‘’Door het haar in verschillende tinten te kleuren, met een goede borstel door te borstelen, goed geselecteerde haarverzorgingsproducten gebruiken, kan je het volume van je haar herstellen.’’

5 tricks voor meer volume:

 

1. Optische illusie

We hebben het niet over standaard highlights in het haar. Een truc met optische illusie in haarkleuring wordt het best bereikt door blonde en bruine haarkleuren te combineren. Ongeacht de kleur – eenkleurig haar oogt altijd gelijkmatig.

 

2. Juiste hoeveelheid conditioner

Te veel conditioner zal het haar verzwaren en het volume ontnemen. Levendigheid en lichtheid zijn gewenst. De conditioner moet op de juiste manier worden aangebracht, het beste alleen in de haarpunten en daarna grondig worden uitgespoeld. Dezelfde regel is van toepassing op shampoo. Het is belangrijk om het haar goed en grondig te spoelen, zodat de shampoo en conditionerresten het haar niet extra zouden verzwaren.

 

3. Wees voorzichtig met shampoo

Als je extra volume wilt, moet je het haar niet tweemaal wassen. Gebruik ook geen te agressieve shampoos.

 

4. Droog het haar ondersteboven

Zoals je misschien weet kan je voor meer volume het haar drogen door je hoofd naar beneden te draaien. Wanneer je bijna klaar bent met drogen, breng je haarspray in kleine hoeveelheden aan en wacht tot dit opdroogt.

 

5. Verander je routine (en kapsel)

''Diversity delights'' Dit was een gezegde van de oude Romeinen. Hetzelfde kan worden toegepast op het haar. Kam je haar niet altijd op dezelfde manier. Verander je routine, verander je kapsel, ontdek nieuwe manieren en het resultaat zal luxueuzer haar zijn.

 

Aanbeveling

La Croa - Volume - Argan en collageen


AANBEVELINGEN