DUN HAAR

Dun haar vereist speciale aandacht en verzorging. Producten van natuurlijke kruidenoliën zijn de beste oplossing omdat ze het probleem van buitenaf en van binnenuit oplossen. Het haar krijgt volume en de zorgvuldig geselecteerde oliën voeden de haarwortels diep en langdurig. Hoewel je dunne en zwakke haar een kwestie van genetica kan zijn en je het niet kunt veranderen, kan je met de juiste zorg en met zorgvuldig geselecteerde producten, dat probleem oplossen. Met een gepaste verzorging kan het haar sterker en voller worden. Als het gaat om haarverzorging, zijn experts voor haargezondheid, glans en schoonheid zeker de Indiërs, Egyptenaren en inwoners van het Midden-Oosten.

''Producten van natuurlijke ingrediënten en plantaardige oliën zoals arganolie zijn de beste oplossing voor dun haar.''

Vetzuren en Vitamine E

Ze voeden het haar met natuurlijke oliën vanaf de geboorte. Hun mooie, glanzende en gezonde haar is het resultaat van natuurlijke kruidenoliën. Oliën zijn op veel manieren nuttig voor haarverzorging. Het belangrijkste is dat ze het haar voorzien van essentiele vetzuren en vitamine E. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten die het haar voeden en haarbeschadiging voorkomen en herstellen.

 

Bescherming van de hoofdhuid en voedende werking

Behalve voor het haar, zijn plantaardige oliën ook uitstekend geschikt voor het voeden en beschermen van de hoofdhuid. Ze beschermen de hoofdhuid tegen schimmels en roos, uitdroging en andere verschillende beschadigingen. Bepaalde kruidenoliën hebben ook speciale kenmerken: ze stoppen haaruitval en versterken de haargroei. Je maakt geen fouten met gebruik van oliën in je haarverzorgingsroutine. Als het haar dun is moet je het voorzichtig behandelen, elke agressieve behandeling of product kan verwoestend zijn voor het haar. Dun haar vereist verzorging van buiten en van binnen - en La Croa-producten bieden dit.

 

Aanbeveling

La Croa - Volume - Argan en collageen

 

Gebruik de La Croa Volume Argan & Collageen-lijn voor extra volume en hydratatie van dun en futloos haar. Breng de conditioner aan na elke wasbeurt. Al na het eerste gebruik zal je de volheid, zachtheid, glans en frisheid van het haar opmerken.


AANBEVELINGEN