DROOG HAAR

Droog haar herstelt niet van zichzelf. Voedt het met hoogwaardige oliën en producten met natuurlijke ingrediënten en gebruik geen mousse, gel, haarspray en andere haarstylingsproducten. Haarspray, gel, mousse en andere haarstylingsproducten zijn de ergste vijanden van droog haar. Op de tweede plaats staat verf en verfspoelingen. Het beste wat je kunt doen om droog haar te herstellen, is om te stoppen met verven. Om de eerste verbeteringen te zien, moet je minstens een half jaar geduld hebben. Ook zou je, minstens een half jaar, geen krultangen, stijltangen en dergelijke moeten gebruiken. Net als wij allemaal, heeft het haar ruimte en tijd nodig om te herstellen.  

''Droog haar vereist hydratatie, diepgaande verzorging en vooral rust en vermogen tot herstellen.''

Maskers en behandelingen na het wassen

Na het wassen van het haar met een geschikte shampoo, breng je een masker aan. Een masker of een andere behandeling die je na het wassen op het haar aanbrengt, moet eiwitten bevatten. Wat betreft het haar, is het belangrijkste eiwit keratine, het is een haar proteïne. Het haar bestaat uit een lange keten van eiwitten. Keratine beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Keratine vormt een beschermende laag waardoor het haar meer resistent en sterker wordt.

 

Beschermende laag op het haar

Bij gebruik van een hoogwaardig op keratine gebaseerd product

krijgt het haar een extra beschermingslaag. Dit maakt het haar beter bestand tegen scheuren en alle andere externe invloeden en mogelijke schade. Het haar wordt automatisch sterker en ziet er voller en dikker uit. Elke behandeling zal het haar meer en meer versterken. Na verloop van tijd wordt het haar voller, dikker en krijgt het structuur waardoor het gemakkelijker wordt om het te vormen.

 

Aanbeveling

La Croa - Nourishing - Argan & Macadamia-olie

 

Gebruik voor droog haar producten van de Nourishing - Argan & Macadamia lijn.


AANBEVELINGEN