BLOND HAAR

Blonderen is nog steeds de meest voorkomende behandeling van haarkleuring. Ongeacht of ze platinablond willen zijn, hun haarkleur willen verlichten voor een paar tinten of om highlights aan te brengen, vroeg of laat blonderen vrouwen hun haren. Maar de aanvankelijke vreugde en het enthousiasme van de nieuwe look daalt vaak snel, want kort na het kleuren begint het haar een gele gloed te krijgen, verliest het zijn glans, wordt het droog en futloos. Wat veel vrouwen doen, en daardoor een fout maken, is het opnieuw blonderen van het haar. Te veel behandelingen, vooral blonderen, beschadigen het haar, en de situatie wordt steeds erger.

‘’Blond haar is veeleisender qua verzorging dan donker haar. Blond haar is meer delicaat en hoort dus ook op die manier verzorgt te worden.’’

Blond haar is gevoeliger 

Mensen met natuurlijk blond haar zijn zeldzaam op onze planeet. Sommige mensen beweren dat er een tijd komt wanneer een vrouw de laatste ‘’natural blond’’ te wereld gaat brengen. Licht of blond haar, natuurlijk of gekleurd, is dunner en gevoeliger dan donkere tinten. Daarom moeten verzorgingsproducten milder zijn. Blond haar bevat minder melanine en is het dus extra belangrijk om het te beschermen tegen UV-stralen.

 

Lichtere tinten in haar worden verkregen door bleken of blonderen. Veel vrouwen zijn bang voor deze behandeling omdat ze bang zijn dat ze hun haar zullen ruïneren. Met een ervaren kapper of kapster en goed gekozen verzorgingsproducten is er nergens om bang voor te zijn.

 

Aanbevelingen

La Croa - Silver - Professional

 

Silver shampoo is ontwikkeld om alle ongewenste gele tinten in blond, grijs of wit haar te neutraliseren en tegelijkertijd het haar te voeden. Verrijkt met arganolie, zijde proteïne en extracten van geperste druiven.

 

La Croa - Repair - Argan & Keratin

 

De Repair collectie is ontwikkeld voor het herstellen van chemisch behandeld haar. Formule zonder SLS / SLES en verrijkt met argan- en macadamiaolie. Hydrateert en herstelt het haar door de nodige flexibiliteit en glans toe te voegen. De Repair collectie bestaat uit shampoo, conditioner en een masker. 


AANBEVELINGEN