LICHAAM

Hand Creme

Onze handcrème hydrateert en voedt de huid intensief. Bevat natuurlijke oliën en is verrijkt met hyaluron, aloë vera en sheaboter en wordt perfect opgenomen door de huid. Geschikt voor alle huidtypes en is niet vettig.

 

Hoe te gebruiken?

Breng een optimale hoeveelheid crème aan op een schone huid en wrijf zachtjes in. Herhaal de procedure indien nodig.

 

Belangrijkste ingrediënten

Macadamia-olie - Bevat een hoog gehalte aan olie-, palmitine-, linol- en linoleenzuren en omega-3 en omega-6. Het voedt en verzorgd de huid.

 

Hyaluron - hydraterende en anti-verouderings component voor huid- en haarverzorging.

 

Amandelolie - hoogwaardige olie die verzacht, voedt en hydrateert. Rijk aan vitamine A, B1, B2, B6 en E, bevat omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren en vertraagd veroudering. Amandelolie voorkomt dat de nagelriemen uitdrogen.

 

Aloë Vera - bevat ongeveer 240 voedings- en medicinale bestanddelen: vitaminen A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, foliumzuur, mineralen calcium, kalium, magnesium, aminozuren, enzymen etc. Ideaal voor de vochtarme huid, littekens en striae.

 

Avocado-olie - een krachtige antioxidant, die vitamine A, B, C en D bevat. Bedoeld voor alle huidtypen, wordt gebruikt voor de regeneratie en hydratatie van de huid. Zorgt voor elastischiteit en behoudt van huidstructuur.

 

75 ml

€ 6,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3 werkdagen1