Ben je op zoek naar shampoo zonder parabenen en sulfaten?

Shampoo zonder parabenen en sulfaten doet veel goeds voor het haar, omdat er alleen natuurlijke ingrediënten aan deze shampoo toegevoegd zijn. Het haar vraagt om verzorging met producten van hoge kwaliteit en ingrediënten die diep doordringen in de vezels van het haar en het haar versterken en verzorgen. Wanneer je zoekt naar een shampoo zonder parabenen en sulfaten ben je bij La Croa aan het juiste adres! Je haar zal al snel weer prachtig stralen. Heb je een vraag aan ons of wil je tips over de verzorging of over shampoo zonder SLS? Lees dan hier!

Repair Shampoo

Repair shampoo voor totale reconstructie van beschadigd en chemisch behandeld haar. Verrijkt met arganolie en keratine. Het herstelt de elasticiteit van het haar en zorgt voor flexibiliteit en glans. Formule zonder SLS / SLES.

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3 werkdagen1

De shampoo zonder parabenen en sulfaten

De producten in de La Croa lijn herstellen en verzorgen het haar. Doordat er geen parabenen en sulfaten in de Color shampoo en de Sensitive shampoo verwerkt zijn, verzwaren deze shampoo je haar niet. Sulfaten zijn effectieve reinigers die er voor zorgen dat je shampoo schuimt. Omdat schuim je hoofdhuid kan irriteren en droog kan maken, is een shampoo zonder parabenen en sulfaten geschikt voor mensen met een droge hoofdhuid. Wanneer je een normale hoofdhuid hebt zijn is de shampoo zonder parabenen en sulfaten natuurlijk ook heel erg goed voor je haar. Een shampoo zonder sulfaten werkt net zo goed als een gewone shampoo, maar schuimt alleen minder.

Parabenen zorgen er veel dat producten langer houdbaar blijven. Shampoos zonder parabenen zorgen er echter wel voor dat je haar minder mooi glanst. Daarom hebben wij arganolie en macadamia olie toegevoegd aan al onze producten zodat je haar prachtig zal stralen. Arganolie is een van de sterkste bondgenoten in het behoud van de haarschoonheid. Arganolie wordt immers niet niets vloeibaar goud of gouden nectar genoemd. De macadama olie die wij in onze shampoos verwerken verzorgt en beschermt het haar. Deze combinatie van onder andere argan- en macadamia maakt dat onze shampoos zonder parabenen en sulfaten de beste shampoos zijn voor mensen met gekleurd haar of een gevoelige hoofdhuid.

We verkopen drie verschillende shampoos zonder parabenen en sulfaten:

  • De color shampoo
  • De sensitive shampoo
  • Repair shampoo

Wil je meer weten over La Croa?

Wij vertellen je graag meer over ons merk! La Croa is een innovatief en uniek merk dat afkomstig is uit Kroatië. Wanneer je besluit om een of meerdere van onze producten te bestellen, weet je zeker dat je producten van hoge kwaliteit in huis haalt. Onze producten worden namelijk vervaardigd van ’s werelds hoogste standaarden uit de wereld van de cosmetica. In al onze producten is hoogwaardige en kostbare argan- en macadamia olie verwerkt. Ons assortiment bestaat dan ook uit meer dan veertig producten die met veel zorg, liefde en passie speciaal voor jou ontwikkeld zijn. De ingrediënten die in onze producten verwerkt zijn zorgen er voor dat de effecten van onze haarverzorgingsproducten en lichaamsproducten al snel zichtbaar zijn. Je haar zal stralen, gehydrateerd zijn, heerlijk gezond zijn en goed aanvoelen.

Bestel deze shampoo zonder parabenen en sulfaten van La Croa!

Ben je overtuigd van het feit dat de shampoo zonder parabenen en sulfaten wonderen kan verrichten voor je haar? Bestel hem dan in de webshop! Wanneer je vragen hebt over deze wondershampoo zonder parabenen en sulfaten of over een ander product mag je gerust contact met ons opnemen, zodat we je meer kunnen vertellen over de kracht van onze producten.