DANDRUFF SHAMPOO

De Dandruff shampoo voorkomt roosverschijnselen en bevat essentiële oliën van eucalyptus, rozemarijn en Australische thee die, met de kruidenextracten van brandnetels, chilipepers, hop, salie en climbazole, effectief werken bij de behandeling van roos.

 

Hoe te gebruiken?

Breng de shampoo aan op nat haar en masseer zachtjes in en spoel vervolgens uit. Herhaal de procedure door de shampoo opnieuw aan te brengen, waardoor een schuim ontstaat met actieve stoffen tegen roos. Laat het minstens 2-3 minuten op het haar voordat u gaat spoelen.

 

Belangrijkste ingrediënten

Rozemarijn - stimuleert de bloedsomloop en de bloedtoevoer naar de hersenen, versterkt het immuunsysteem, voorkomt tumorgroei, beschermt de hoofdhuid tegen schade van UV-straling. Revitaliseert de haargroei, voorkomt haaruitval en voorkomt verschijnselen van roos.

 

Eucalyptus – wordt gebruikt om roos te verwijderen en de geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren. Eucalyptus is een effectief alternatief voor verschillende chemische stoffen.

 

Australian Teacut - een goed natuurlijk antisepticum, vooral effectief tegen schimmels (fungiciden). Ideaal voor antivermoeidheidsgevechten.

 

Brandnetel - ontgift en verlicht eczeem.

 

Chilipepers - verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid.

 

Paardenstaart (plant) - ondersteunt immuun competente cellen, waardoor ontstekingsvormen en hoofdhuid worden verlicht. Fixeert het haar.

 

Hop - effectief tegen roos, helpt haaruitval te voorkomen en kalmeert de gevoelige hoofdhuid.

 

Climbazole - schimmelwerende werking, omdat roos meestal wordt veroorzaakt door een schimmel genaamd  ‘’pityrosporum ovale.’’

 

Salie - heeft een antibacteriële, ontstekingsremmende en antiseptische werking tegen roos, dermatitis en littekens op de hoofdhuid. Het is een geweldig hulpmiddel voor het donker verven en maskeren van grijs haar.

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3 werkdagen1